Buka në traditën e popullit tonë

Buka në traditën e popullit tonë

Buka në traditën e popullit tonë Dhoma Kombëtare e Zejtarisë më 6 Tetor 2021 Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Shoqatën e Bukës, Pastiçerisë dhe Brumërave organizuan eventin “Buka në traditën e popullit tonë” më datë 1 Tetor 2021 në ambjentet e...
UIBC dhe CEBP vizitë në ambjentet e NELA Group

UIBC dhe CEBP vizitë në ambjentet e NELA Group

UIBC dhe CEBP vizitë në ambjentet e NELA Group Në datën 30 Shtator 2021 patëm kënaqësinë të mirëprisnim në ambjentet e Nela Group: Presidentin e Konfederatës Botërore të Bukës, Z. Antonio Arias; Presidentin e Konfederatës Europiane të Bukës, Z. Günther Koerffer;...