Brumëria

Byrek i bërë me dorë

Në vitin 2010, kërkesa e madhe e një produkti që në zanafillë prodhohej nga mjeshtrat furrëtarë, bëri që Nela Group t’i dedikojë një linjë të posaçme vetëm byrekëve tradicionalë të bëra me dorë. Çdo byrek i bërë me dorë me forma të ndryshme vinte me shijen e veçantë të byrekut të bërë plot përkushtim si në shtëpi.

Recetat e ndryshme janë me përbërës të zonës për t’i dhënë sa më shumë shijen artizanale të byrekut.

Aq të kërkuara ishin byrekët saqë stafi i linjës së brumërave u zgjerua me 50 vetë. Nuk mjaftoi me kaq. Jo vetëm Tirana, por edhe qytete të tjera kërkonin byrekët Nela. Linja e brumërave u detyrua të automatizojë disa procese, por mbajti gjithmonë linjën plotësisht artizanale të prodhimit me dorë.

Në 2018, Nela Group eksporton prodhimet e linjës së re të byrekëve edhe në Kosovë.

Peta NONA

Peta Nona është një risi e vitit 2017. Të frymëzuar nga gjyshja e shtëpisë, nipërit Nela vendosën të prodhonin peta për byreke dhe bakllava për festat e fundvitit.

Suksesi ishte i menjëhershëm. Peta Nona ishte ajo që zonjat e shtëpisë po prisnin, për të bërë byreke dhe bakllava me shije por pa u lodhur duke bëre petat në mënyrë tradicionale.

Peta Nona për byrekë dhe bakllava siç i bënte NONA.

Brumëria

Byrek i bërë me dorë

Në vitin 2010, kërkesa e madhe e një produkti që në zanafillë prodhohej nga mjeshtrat furrëtarë, bëri që Nela Group t’i dedikojë një linjë të posaçme vetëm byrekëve tradicionalë të bëra me dorë. Çdo byrek i bërë me dorë me forma të ndryshme vinte me shijen e veçantë të byrekut të bërë plot përkushtim si në shtëpi.

Recetat e ndryshme janë me përbërës të zonës për t’i dhënë sa më shumë shijen artizanale të byrekut.

Aq të kërkuara ishin byrekët saqë stafi i linjës së brumërave u zgjerua me 50 vetë. Nuk mjaftoi me kaq. Jo vetëm Tirana, por edhe qytete të tjera kërkonin byrekët Nela. Linja e brumërave u detyrua të automatizojë disa procese, por mbajti gjithmonë linjën plotësisht artizanale të prodhimit me dorë.

Në 2018, Nela Group eksporton prodhimet e linjës së re të byrekëve edhe në Kosovë.

Peta NONA

Peta Nona është një risi e vitit 2017. Të frymëzuar nga gjyshja e shtëpisë, nipërit Nela vendosën të prodhonin peta për byreke dhe bakllava për festat e fundvitit.

Suksesi ishte i menjëhershëm. Peta Nona ishte ajo që zonjat e shtëpisë po prisnin, për të bërë byreke dhe bakllava me shije por pa u lodhur duke bëre petat në mënyrë tradicionale.

Peta Nona për byrekë dhe bakllava siç i bënte NONA.

Produktet

[dica_divi_carousel arrow_nav=”on” dot_nav=”on” item_spacing=”35″ advanced_effect=”1″ arrow_nav_color=”#000000″ dots_color=”#7a7a7a” dots_active_color=”#000000″ image_force_fullwidth=”on” use_prev_icon=”on” prev_icon=”%%2%%” use_next_icon=”on” next_icon=”%%3%%” arrow_font_size=”32px” _builder_version=”4.3.2″][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://nela-al.com/wp-content/uploads/2022/02/buke-1.png” _builder_version=”4.3.2″]

Bukë

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://nela-al.com/wp-content/uploads/2022/02/buke.png” _builder_version=”4.3.2″]

Bukë

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://nela-al.com/wp-content/uploads/2022/02/purepng.com-long-loaf-breadfood-bakery-fresh-tasty-organic-bread-health-breakfast-wheat-barley-941524622308wgpl3.png” _builder_version=”4.3.2″]

Bukë

[/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://nela-al.com/wp-content/uploads/2022/02/Bread_PNG_Clip_Art-2218-1.png” _builder_version=”4.3.2″]

Bukë

[/dica_divi_carouselitem][/dica_divi_carousel]