FILLIMI I NELA 

Hapet furra e bukës dhe hani NELA në Kavallë (Greqi), ku zhvilloi aktivitetin deri në 1923 nën drejtimin e 4 vëllezërve Nela dhe më pas nën emrin ‘MeNela’ ka qenë aktive deri në vitet ’90.

1890

FILLIMI I NELA

Hapet furra e bukës dhe hani NELA në Kavallë (Greqi), ku zhvilloi aktivitetin deri në 1923 nën drejtimin e 4 vëllezërve Nela dhe më pas nën emrin ‘MeNela’ ka qenë aktive deri në vitet ’90.

1890

1923

RIFILLIMI 

Rifillimi nga e para duke u integruar në tregun e furnizimit të akullit për të gjithë akullore-shitësit dhe Bar-kafetë në Tiranë.

RIFILLIMI

Rifillimi nga e para duke u integruar në tregun e furnizimit të akullit për të gjithë akullore-shitësit dhe Bar-kafetë në Tiranë.

1923

FAMILJA NELA

Familja Nela transferohet në Yzberisht, ku integrohet në fermat e kooperativës. Lal Isufi, merret me mirëmbajtjen dhe kalitjen e mullinjve prej guri të fermës në Yzberisht.

1951

FAMILJA NELA

Familja Nela transferohet në Yzberisht, ku integrohet në fermat e kooperativës. Lal Isufi, merret me mirëmbajtjen dhe kalitjen e mullinjve prej guri të fermës në Yzberisht.

1951

1991

PUNISHTJA E PARË

Pas rënies së regjimit dhe me liberalizimin e tregut, vëllezërit: Ruzhdiu, Rasimi, Avniu dhe Gazmiri nisën tregëtinë me një kapital të vogël të trashëguar dhe hapën punishten e parë të akullores, në rrugën e Kavajës.

PUNISHTJA E PARË

Pas rënies së regjimit dhe me liberalizimin e tregut, vëllezërit: Ruzhdiu, Rasimi, Avniu dhe Gazmiri nisën tregëtinë me një kapital të vogël të trashëguar dhe hapën punishten e parë të akullores, në rrugën e Kavajës.

1991

DYQANI I PARË

Familja Nela Hap dyqanin e parë të produkteve të furrës dhe të pastiçerisë tradicionale.

1995

DYQANI I PARË

Familja Nela Hap dyqanin e parë të produkteve të furrës dhe të pastiçerisë tradicionale.

1995

1996

FABRIKA E PARË

Në Shqipëri hapet Fabrika e parë me mulli Guri pas viteve ’90. Me teknolologji gjermane, Nela-t janë të parët që sjellin kulturën e të ushqyerit shëndetshëm në një kohë kur prodhimi industrial ishte normë.

FABRIKA E PARË

Në Shqipëri hapet Fabrika e parë me mulli Guri pas viteve ’90. Me teknolologji gjermane, Nela-t janë të parët që sjellin kulturën e të ushqyerit shëndetshëm në një kohë kur prodhimi industrial ishte normë.

1996

PASTIÇERI NELA

Linja e pastiçerisë Nela bazohet në produkte të zgjedhura. Me sofistikimin e shijeve të klientëve, evulon edhe Pastiçeri Nela.

2001

PASTIÇERI NELA

Linja e pastiçerisë Nela bazohet në produkte të zgjedhura. Me sofistikimin e shijeve të klientëve, evulon edhe Pastiçeri Nela.

2001

2010

LINJA E BRUMËRAVE

Byrekët dhe linja e brumërave bëhen sektor më vete. Pas kërkesës së madhe, 100 duar, punojnë që të nxjerrin byrekë me ingredientë të freskët dhe artizanal.

LINJA E BRUMËRAVE

Byrekët dhe linja e brumërave bëhen sektor më vete. Pas kërkesës së madhe, 100 duar, punojnë që të nxjerrin byrekë me ingredientë të freskët dhe artizanal.

2010

NELA GROUP

Nela Group, numëron 7 furra buke, 7 pastiçeri, dy Fabrika mielli dhe synon që të jetë exportuesi i parë i brumërave në Evropë, duke marrë të gjitha certifikatat e sigurisë.

SOT

NELA GROUP

Nela Group, numëron 7 furra buke, 7 pastiçeri, dy Fabrika mielli dhe synon që të jetë exportuesi i parë i brumërave në Evropë, duke marrë të gjitha certifikatat e sigurisë.

SOT