October 6, 2021

Buka në traditën e popullit tonë

Buka në traditën e popullit tonë Dhoma Kombëtare e Zejtarisë më 6 Tetor 2021 Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Shoqatën e Bukës, Pastiçerisë dhe […]
September 30, 2021

UIBC dhe CEBP vizitë në ambjentet e NELA Group

UIBC dhe CEBP vizitë në ambjentet e NELA Group Në datën 30 Shtator 2021 patëm kënaqësinë të mirëprisnim në ambjentet e Nela Group: Presidentin e Konfederatës […]
April 19, 2021

Mjekët e konsiderojnë minierë të vërtetë vlerash ushqyese, ja pse duhet të hani vetëm bukë të zezë

Mjekët e konsiderojnë minierë të vërtetë vlerash ushqyese, ja pse duhet të hani vetëm bukë të zezë   nga Revista Living më 19 Prill 2021 Që […]
March 5, 2021

Buka e Bardhë Apo Buka e Zezë – Cilën Duhet Të Zgjidhni Për Organizëm Të Fortë

Buka e Bardhë Apo Buka e Zezë – Cilën Duhet Të Zgjidhni Për Organizëm Të Fortë nga AgroWeb më 5 Mars 2021 Buka, mund të jetë […]
April 11, 2020

Të bëra me dashuri, përkushtim dhe shumë çokollatë: Njihuni me parajsën e adhuruesve të ëmbëlsirave në Tiranë

Të bëra me dashuri, përkushtim dhe shumë çokollatë: Njihuni me parajsën e adhuruesve të ëmbëlsirave në Tiranë Nga https://www.neps.al  “Nela” janë padyshim 4 gërmat që personifikojnë punën e […]
October 17, 2019

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë nderon me titullin “Mjeshtër” Z. Avni Nela

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë nderon me titullin “Mjeshtër” Z. Avni Nela Dhoma Kombëtare e Zejtarisë më 17 Tetor 2019 Dhoma Kombëtare e Zejtarisë nis dhënien e […]