Fabrika e Miellit

[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1524729030344{background-image: url(http://dev.morealcamicie.eu/wp-content/uploads/2018/04/Nela-Group-02.png?id=159) !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1524477730247{background-image: url(http://dev.morealcamicie.eu/wp-content/uploads/2018/04/Nela-Group-02.png?id=159) !important;}”][vc_column_text]

Mullinjtë me Gurë

 

[image src=”http://nela-al.com/wp-content/uploads/2016/02/home_tea_sep3.png” border=”0″ align=”center”][/vc_column_text][vc_column_text]

Mullinjtë me gurë Nela, janë të vetmet në Shqipëri që bluajnë miell me cilësi të lartë ushqyese duke përzgjedhur drithërat më të mira nga vendet me traditë në kultivimin e tyre.

Nelat janë të parët që sjellin në Shqipëri, mulli me gurë të teknologjisë gjermane dhe përvojën e bluarjes së avashtë për të përfituar nga drithërat, cilësinë dhe vlera sa më të larta ushqyese.

Pas viteve ’90 Nelat janë të parët që sjellin kulturën e të ushqyerit shëndetshëm në një kohë kur prodhimi industrial i miellit ishte normë.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”936″ img_size=”405×425″ alignment=”right” css=”.vc_custom_1527491047114{padding-right: 40px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” full_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1526566339613{background-image: url(http://dev.morealcamicie.eu/wp-content/uploads/2018/05/section-2.png?id=784) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Metoda Nela

 

[image src=”http://nela-al.com/wp-content/uploads/2016/02/home_tea_sep3.png” border=”0″ align=”center”][/vc_column_text][vc_column_text]

Metoda Nela, e bluarjes së drithërave dhe mirëmbajtjes së mullirit, është metodë unike që takon traditën 100 vjeçare të familjes me teknologjinë gjermane duke u fokusuar tek cilësia dhe jo te sasia. Sasia e ulët e bluarjes në 24 orë, bën të mundur ruajtjen e cilësisë shumë të lartë të miellit.

[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” border_width=”6″ accent_color=”#d3ad74″ css=”.vc_custom_1526567061262{margin-top: 150px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”794″ img_size=”full” alignment=”right” css=”.vc_custom_1526566295346{margin-top: 50px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” full_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1526568113833{padding-top: 30px !important;background-image: url(http://dev.morealcamicie.eu/wp-content/uploads/2018/04/Nela-Group-02.png?id=159) !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1524477730247{background-image: url(http://dev.morealcamicie.eu/wp-content/uploads/2018/04/Nela-Group-02.png?id=159) !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1529315710435{margin-top: -30px !important;}”]

Drithërat

[image src=”nela-al.com/wp-content/uploads/2016/02/home_tea_sep3.png” border=”0″ align=”center”][/vc_column_text][vc_column_text]

Drithërat që bluhen nga mullinjtë e miellit Nela, përzgjidhen nga varieteti vendas. Atëherë kur mungojnë drithërat nga Shqipëria, importohen nga vende dhe kultivues me traditë të gjatë në kultivimin e drithërave.

Për të plotësuar nevojat e tregut dhe të kërkesave në furrat e bukës Nela, drithërat përzgjidhen edhe importohen edhe nga shtete si: Greqia, Franca, Koracia dhe Kazakistani. Të gjitha vendet nga ku ka origjinë gruri i importuar, kultivuesit janë përzgjedhur më parë nga vëllezërit Nela. Marrëdhënia e gjatë dhe e shëndoshë me eksportuesit, është e rëndësishme sepse garanton gjithnjë të njëjtën cilësi superiore.

Drithërat vendase, përveç zonës përreth Tiranës, vijnë kryesisht nga zona e Korçës:

[/vc_column_text][feature_list columns=”2″][item icon=”icon-check” title=”- Grurë i butë
– Grurë i fortë (granoduro)
– Thekër
– Qiqra” link=”” target=”” animate=””][item icon=”icon-check” title=”- Misër i bardhë
– Misër i kuq
– Tërshërë
– Tritikal” link=”” target=”” animate=””][/feature_list][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1526896938239{padding-top: 50px !important;}”][vc_single_image image=”913″ img_size=”large” css=”.vc_custom_1527076916888{padding-left: 80px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” full_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1527510857371{background-image: url(http://dev.morealcamicie.eu/wp-content/uploads/2018/05/Web-1920_Fabrika_SC2-–-3-1.png?id=946) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Cilësia e Miellit

 

[image src=”http://nela-al.com/wp-content/uploads/2016/02/home_tea_sep3.png” border=”0″ align=”center”][/vc_column_text][vc_column_text]

Origjina e drithërave është e rëndësishme për të prodhuar një miell cilësor, por metoda e bluarjes është themelore dhe ndikon mbi 90% në cilësinë dhe vlerat ushqyese të miellit. Sasia dhe mbi të gjitha metoda e bluarjes, bëjnë që mielli i mullinjve Nela të ruajë të gjitha vlerat ushqimore duke qenë mielli më i mirë në treg.

Nela i ofron shqiptarëve miell cilësor për të pjekur dhe konsumuar një bukë me vlera sa më të larta ushqyese dhe të shijshme.

Shiko Varietetet e bukërave Nela ›

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”794″ img_size=”full” alignment=”right” css=”.vc_custom_1526566295346{margin-top: 50px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1524644665369{margin-top: -100px !important;margin-right: -30px !important;margin-bottom: -30px !important;margin-left: -70px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1524645025991{margin-top: -10px !important;margin-right: -5px !important;margin-bottom: -5px !important;margin-left: -20px !important;}”][vc_column_text][wpgmza id=”3″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1527518825433{margin-top: 80px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1524645025991{margin-top: -10px !important;margin-right: -5px !important;margin-bottom: -5px !important;margin-left: -20px !important;}”][vc_column_text]

Llojet e Miellit

[/vc_column_text][vc_separator color=”orange” border_width=”6″ el_width=”10″][product_category per_page=”4″ columns=”4″ orderby=”date” order=”” category=”fabrika-e-miellit”][/vc_column][/vc_row]