Mini Patate
May 28, 2018
Mini Mish
November 13, 2018

Mini Gjize

Category:
Description

Mini gjize është byrek i shijshëm më brumë dhe me gjizë. Shumë e mirë për tu përdorur edhe për vaktin e mëngjesit për të gjithë ata që duan diçka të pasur me vlera ushqyese dhe për ta konsumuar shpejt.

Additional information
Kodi i Produktit

03412

Pesha

27 gr

Sasia

2 kg/qese

Përgatitja

180⁰C për 17’-20’