Bonbons
May 28, 2018
Mini Patate
May 28, 2018

Mini Domate

Category:
Description

Mini Domate është byrek i shijshëm dhe shumë e përshtatshme për tu servirur si antipastë në të gjitha rastet tuaja të gëzuara apo festash familiare.

Additional information
Kodi i Produktit

03410

Pesha

27 gr

Sasia

2 kg/qese

Përgatitja

180⁰C për 17’-20’