Mini Domate
May 28, 2018
Mini Gjize
November 13, 2018

Mini Patate

Category:
Description

Mini patate është byrek i shijshëm më brumë djathë dhe patate. Shumë e përshtatshme për tu propozuar gjatë drekave në familje dhe me miqtë.

Additional information
Kodi i Produktit

03414

Pesha

27 gr

Sasia

2 kg/qese

Përgatitja

180⁰C për 17’-20’